Referenties

Snel Service

"Voor onze 24-uurs calamiteiten dienstverlening is Bayar Cleaning & Fixing een echte aanvulling. Om onze klanten te kunnen ontzorgen bieden wij ook schoonmaakdiensten aan van uitlopende aard, zoals het schoon- en droogmaken na een lekkage van een riolering tot het afzuigen hiervan of het specialistisch schoonmaken van brandschade. Het team van Bayar Cleaning & Fixing komt dag en nacht 24/7 voor ons klaar en is altijd snel ter plaatse. Fijn dat wij altijd op Bayar Cleaning & Fixing kunnen rekenen!"

Carence Korzelius

Henny Huisman

“Voor een tv-programma hadden wij een goed bedrijf nodig wat snel en grondig kon werken en zelfs op zondag klaar voor ons moest staan. Nou, dat is perfect gelukt met Bayar Cleaning & Fixing. Wat een superbedrijf! Omdat het een surprise was moest het ook echt een klapper zijn en dat is het echt geworden, nogmaals dank mensen van Bayar!!”

Henny Huisman 

Eric Hoorn

“De mensen van Bayar Cleaning & Fixing zijn mijn ogen in het schoolgebouw. Zij zijn vijf dagen per week aanwezig, maken het gebouw perfect schoon, zien wat er kapot is en repareren meteen. Zij zorgen er voor dat het gebouw in optimale conditie verkeert, zodat wij jonge kinderen optimaal kunnen begeleiden naar de toekomst.”

Eric Hoorn, directeur Basisschool Et Buut.

Bert Bok

“Onze Stichting beheert en exploiteert met vrijwilligers een sporthal die overdag aan het basisonderwijs en een vmbo wordt verhuurd. En ’s avonds en de meeste zaterdagen aan volleybalverenigingen. Wij hebben in de loop der jaren een uiterst plezierige relatie opgebouwd met Bayar. Wij hebben het bedrijf leren kennen als een betrouwbare partner met een dienstverlening die vaak verder gaat dan de contractuele afspraken, met betrokken medewerkers en dat alles tegen een fatsoenlijk tarief. Wij kunnen het bedrijf van harte aanbevelen.”

Bert Bok, voorzitter SEBV (Stichting Exploitatie en Beheer Volleyhal)

Machteld Bos

“Wij hebben een pand met veel ramen. Daar heb je echt een glazenwasser voor nodig die zijn vak verstaat. Bayar Cleaning & Fixing doet dat. Alle ramen zijn iedere keer weer kraakhelder.”

Machteld Bos, directeur Carebo Textieldrukkerij & Borduuratelier

Meyn Poultry Processing Solutions

“Bayar is al jarenlang een trouwe partner van ons. Dagelijks lopen er een aantal mensen van Bayar bij ons rond om onze panden schoon te houden. Bayar biedt niet alleen uitstekende kwaliteit, maar schakelt ook heel snel als je een extra verzoek hebt. Ze lossen het meteen op, ik hoef niet een dag te wachten. Ze denken mee in alle opzichten. Wij kunnen het bedrijf van harte aanbevelen.”

Ton Bakker en Rob Gertges

Harsco Metals Holland

“Of het nou gaat om een grote schoonmaakklus of een helpende hand in een verwerkingsinstallatie, er wordt nooit ‘nee’ verkocht. Ook als je op onverwachte momenten een extra kracht nodig hebt, kun je rekenen op Bayar Cleaning & Fixing. Dat is de kracht van dit bedrijf, ze spelen in op een directe behoefte met goed opgeleide medewerkers die hun vak verstaan. Ze werken door tot de klus is geklaard. Een echte aanrader!”

Andries van der Horst Jansen, senior site manager Harsco Metals Holland