Papiertjes zeggen iets, de praktijk zegt alles.

Bayar maakt zich sterk om voor elke klus de beste mensen te leveren. Een professioneel onderhouden werkplek draagt niet alleen bij aan de gezondheid van uw medewerkers, maar ook aan de prettige sfeer en de productiviteit. Daarom staan we op een gedegen vakopleiding, de juiste begeleiding en benodigde certificaten. De kwaliteit borgen we met 12 keer per jaar een DKS-controle, regelmatige Werkplekinspecties, 2 keer per jaar een VSR-meting indien gewenst en VCA-certificering bij Bayar Fixing op het gebied van industrieel reiniging. We gaan voor een klanttevredenheid van minimaal een 7+, maar 8 of hoger is eerder regel dan uitzondering.

Certificering

VCASchoonmakend NederlandNEN 4400-1SNASBBAlfa

Beste schoonmaakmethoden, -middelen en -materialen

We werken volgens de nieuwste schoonmaakmethoden en met de meest verantwoorde middelen en materialen. Dit waarborgt dat we de organisatie, uitvoering en controle van schoonmaak op orde hebben. We werken daarbij met ergonomisch verantwoorde materialen voorzien van het ecolabel. En behoren ook op andere fronten tot de duurzaamste schoonmaak- en onderhoudsbedrijven van Nederland.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Voor Bayar bestaat het leven uit meer dan alleen business. Sterker nog, we vinden het onze plicht om ook ons steentje aan de samenleving bij te dragen. Vandaar dat wij veel aan social return doen. In nauwe samenwerking met de gemeente maken we ons sterk om mensen (weer) aan het werk te helpen.

Ook doen wij veel aan interne opleidingen en scholing en zijn wij een erkend Ecabo gecertificeerd leerbedrijf. Daarnaast zijn we trots op onze VCA certificering, waardoor wij voldoen aan de strenge eisen wat betreft gezondheid milieu en veiligheid.

Verantwoordelijk marktgedrag

Bayar onderschrijft de code verantwoordelijk marktgedrag.
Bewijs van ondertekening. Verklaring.

Sponsoring

Bayar is teamsponsor van bevriende deelnemers die in 2016 de Alphe d'HuZes gaan beklimmen. Het geld dat zij hierbij inzamelen wordt gebruikt voor projecten die voordelen opleveren voor patienten die kanker hebben, of in de toekomst gaan krijgen.