Wij repareren het. Maar dan goed.

Een schoon pand is natuurlijk prachtig. Maar wat voor gevoel heeft u als er tegelijkertijd vochtplekken door uw systeemplafond komen? Of als de vloer kapot is of de verf beschadigd is? Voor die gevallen heeft Bayar haar professionele Fixing Teams. Pure vakmensen die grote en kleine reparaties, verbouwingen en onderhoud meteen aanpakken. Als het moet binnen een uur.

Installeren systeemplafonds en –wanden

Ook voor het installeren van systeemplafonds en -wanden heeft Bayar de juiste vakmensen in huis. En omdat we scherp kunnen inkopen leveren we ook nog eens een prima prijs/kwaliteitsverhouding.

Vloerreparatie en vloeren leggen

Of het nu gaat om tegels, laminaat, linoleum, beton, pvc of hout. Voor elk soort ondergrond hebben wij de beste oplossing. Én de juiste mensen. Zowel voor reparatie als voor het leggen.

Timmerlieden

Een renovatie, aanbouwen van nieuwe kantoorruimtes, een fietsenhok bouwen. Vraag het en onze timmerlieden maken het. Snel, vakkundig en voor een mooie prijs.

Schilders

Bayar heeft eersteklas schilders in dienst. Vakmensen met kennis van materialen, technieken en ondergronden. Voor een blijvend mooi resultaat.

Plaatsen van keukens, badkamers en sanitair

Het realiseren van natte ruimten is een vak apart. Daarom selecteren we altijd de beste mensen voor u. Slimme vakmensen die net even verder kijken.

Lassers

Lassers met de juiste papieren zijn natuurlijk een eerste vereiste. Bij Bayar vindt u ook nog eens de vakmensen met de juiste mentaliteit. Die gaan net zo lang door tot het helemaal perfect is. Uiteraard kunnen zij als het moet vooraf de tekeningen maken. Daarnaast beschikt Bayar ook over gedreven constructiebankwerkers.

Stukadoors

Net als op het team van schilders en spuiters, zijn we bijzonder trots op ons stukadoor-team. Samen hebben ze al vele indrukwekkende projecten gerealiseerd.

Loodgieters

Verstoppingen van toilet, gootsteen, douche of bad? Lekkages? Het aanleggen van leidingen? Wij laten u graag kennismaken met onze beste loodgieters. Die zijn pas tevreden als u tevreden bent.

Elektromonteurs

Of u nu een oud of een nieuw pand heeft. De elektriciteit en bedrading moeten natuurlijk in orde zijn. Onze gecertificeerde elektromonteurs zijn bijzonder ervaren en bedreven in het repareren en aanleggen van elk soort bekabeling.

Groenonderhoud/hovenierswerk

Hoe gek het ook klinkt: Een onverzorgde buitenboel kost u geld. Onbewust straalt het namelijk af op uw bedrijf en uw dienstverlening. Met een onderhoudsabonnement van Bayar weet u zeker dat de buitenkant van uw pand er altijd tip top uitziet.